Safescan 2265 G2 - Telresultaten Printen

• Print eenvoudig en snel uw telresultaten. Volg de onderstaande instructies en leer hoe u uw telresultaten kunt afdrukken met de Safescan TP-230 thermische printer.

1. Sluit de Safescan TP-230 aan op uw apparaat met de RJ-10 naar seriële poortkabel.

2. Zet vervolgens uw biljettelmachine aan, activeer de MIX EUR of MIX GBP modus, en begin met tellen. Zodra u al uw biljetten heeft geteld kunt met de pijltoetsen door uw telresultaten navigeren. Blijf op de pijltoetsen klikken tot u de print optie ziet.

3. Zodra u de print optie ziet, hoeft u enkel op de START-OK knop te drukken. Het woord PRINT zal nu beginnen te knipperen op het scherm om aan te geven dat de resultaten worden afgedrukt.

U kunt uw printer ook aansluiten nadat uw telling is afgerond. Let er hierbij wel op dat u de resultaten afdrukt voordat u de biljettelmachine afsluit en uw telresultaten gewist worden.